Снимање спота за школску химну

}

20 новембра, 2018

v

ОШ „БРАНКО ЋОПИЋ“

У понедељак 05.11.2018 у просторијама школе ученици су имали снимање и фотографисање за потребе школског сајта, као и видео спота школске химне у извођењу “Магичног хора”.

За фотографисање су били задужени директорка школе Снежана Китановић и дефектолог Дамњан Тадић.

Школску химну је компоновао и писао председник Савета родитеља Божидар Парезановић, а за саму реализацију песме био је задужен “Магични хор” школе. Аудио и видео монтажу спота урадио је дефектолог Дамњан Тадић.

Захваљујемо се ученицима, родитељима и наставницима који су учествовали у пројекту и помогли да заједничким снагама створимо школску химну!

Новинарски извештај о овом догађају нам је написао и Божидар Љумовић из 7/1:

Магични хор школе „Бранко Ћопић“

Много је дешавања културних, али мислим да Магични хор наше школе заслужује посебну пажњу. Присуствовао сам снимању спота за химну школе Бранко Ћопић и давно нисам доживео такву емоцију. Гитариста Божа је тако свирао да су се тонови разливали, спајајући се са дечјим гласовима. Гледајући их, био сам срећан и поносан што сам део те приче и што су та деца из наше школе.

Мислим да ћу и даље, када год будем могао, присуствовати њиховом окупљању, како бих уживао у звуцима те чаролије, а не само као новинар.

Текст написао: Божидар Љумовић VII/1

На овом линку можете погледати видео спот:

Повезане вести

РАСПОРЕД КОНТРОЛНИХ И ПИСМЕНИХ ЗАДАТАКА – 2. циклус

5-1Преузми 5-2Преузми 5-3Преузми 5-4Преузми 5-5Преузми 5-6Преузми 5-7Преузми 6-1Преузми 6-2Преузми 6-3Преузми 6-4Преузми 6-5Преузми 6-6Преузми 6-7Преузми 7-1Преузми 7-2Преузми 7-3Преузми 7-4Преузми 7-5Преузми 7-6Преузми 7-7Преузми 8-1Преузми 8-2Преузми 8-3Преузми...

opširnije

Црвени крст – литерарни конкурс

На литерарном конкурсу Црвеног крста Раковице поводом Светског дана детета 20. новембра, учествовали су наши ученици и освојили два прва места, једно друго и једно треће. Прво место деле Доротеја Ивановић и Софија Чукић, друго место је освојила Милица Скоковић, а...

opširnije

САЂЕЊЕ САДНИЦА У ОШ „БРАНКО ЋОПИЋ“

ПОСАЂЕНЕ САДНИЦЕ У ОШ „БРАНКО ЋОПИЋ“ У склопу пројектне наставе, у Основној школи „Бранко Ћопић“ су ученици првих разреда садили саднице брезе и платана у дворишту ове школе. Циљ акције био је да се код најмлађих укаже на важност очувања природе и животне...

opširnije

Треба вам помоћ?

Контактирате нас

Запратите нас