Састанак са родитељима ученика осмог разреда

}

април 26, 2019

v

ОШ „БРАНКО ЋОПИЋ“

У петак 05. априла одржан је Општи родитељски састанак за све родитеље малих матураната. Поред директорке наше школе, Снежане Китановић и стручног сарадника Дамњана Тадића, састанку су присуствовали и директорка Машинске школе “Радоје Дакић” Бојана Стевановић са колегом, представником наставника.
Родитељи су добили информације у вези са полагањем пробног завршног и завршног испита, као и са условима уписа у средњу сколу.
Такође су обавештени о новинама у раду Машинске школе, постигнућима ученика и свим важним питањима значајним за образовање у њој. Захваљујемо се на сарадњи нашим колегама, а ученицима и родитељима желимо пуно успеха на завршном испиту и при упису у жељене сколе!

Повезане вести

ЗАВРШНИ ИСПИТ-КАЛЕНДАР АКТИВНОСТИ

Поштовани родитељи, Обавештавамо Вас о распореду уписних активности за школску 2021/22. годину: 1.) Завршни испити из матерњег језика, математике и комбиновани тест се полажу 27.6.-29.6.2022. године 2.) Прелиминарни резултати завршног испита на нивоу школе биће...

opširnije

Пробни завршни испит

У петак и суботу су сви осмаци наше школе изашли на пробни завршни испит из математике, српског језика и комбинованог пробног теста са  задацима из историје, географије, биологије, физике и хемије. Резултати тестова ће се знати 23. априла. 2019. године.Завршни...

opširnije

Треба вам помоћ?

Контактирате нас

Запратите нас