Наша школа је 28. 4. 2023. године обележила 38 година рада. 

}

09 маја, 2023

v

ОШ „БРАНКО ЋОПИЋ“

Свечана приредба је започела премијерним извођењем Химне школе за коју је текст написала наставница Милица Бијелић, компоновао је наставник Стефан Симоновић, а аранжман урадио специјални педагог школе Дамњан Тадић.
Након тога, уследило је краће обраћање директорке школе Маријане Милојевић која је истакла да је њена жеља да се настави са добром наставном праксом,да се заједничким напорима чува углед школе, достојанство наставничког звања, да се настави и побољша сарадња са локалном заједницом применом савремених образовних метода развоја критичког мишљења и принципа демократског друштва. 
У наставку програма ученици које су припремале наставница Милица Бијелић и наставница Биљана Раичевић су извели делове посвећене Бранку Ћопићу. 
Духовите епизоде из пишчевог детињства је говорио Вук Хаџисалиховић 6/3, а стихове „Песме ђака првака“ говорио је Коста Михајловић 5/2. Потом је Соња Ристић5/2 извела на виолини Ћопићеву омиљену композицију “ Марш на Дрину“. 
Хор млађих разреда под руководством наставника Стефана Симоновића отпевао је песму „Деца су украс света“, а одмах након тога су  ученици 1/3, 2/1 и 2/3 плесали уз песму „Месечина“ Боре Дугића. Припремале су их учитељице Драгана Мирковић и Невена Новковић.
Специјални педагог Дамњан Тадић је са поносом представио радове наших ученика и поменуо колико је важно да не заборавимо да су сви ученици у нашој школи једнаки. 
Уз песму „За милион година“ хора старијих разреда и наставника Стефана, емитована је презентација са најуспешнијим ученицима наше школе који су постигли успехе на градским такмичењима и такмичењима вишег ранга. 
На крају су се ритмичком гимнастиком представиле ученице чији су ментори Наташа и Синиша Спасојевић, а све су увеселили и чланови КУД „Лазар Хребељановић“.
Водитељи програма били су Вања Грковић и Огњен Михајловић из 7/4.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Повезане вести

Ти личиш на себе“ у ОШ „Бранко Ћопић“ у Београду

У среду, 22. 11. 2023. године, у 18 ч, у просторијама ОШ „Бранко Ћопић " у оквиру трибине о инклузији представљена је књига наставних листова за рад са децом по ИОП2 програму „Ти личиш на себе" наставнице Милице Бијелић. Књига која је добила препоруку др Зоне Мркаљ,...

opširnije

Црвени крст -додела награда

У понедељак, 27.11.2023.године у просторијама Црвеног крста Раковице уручене су дипломе ученицима који су освојили награде на литерарном конкурсу поводом Светског дана детета. То су: Елена Срдић, 3/5, учитељица Данијела Ристић Петра Младеновић, 3/5, учитељица Данијела...

opširnije

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештам вас да у складу са школскимкалендаром у среду 8.11.2023. године почиње јесењи распуст, а завршавасе у петак 10.11.2023. године. После распуста настава почиње 13.11.2023.године по следећем распореду:- Плава смена од 8,00 часова- Црвена смена од 14,00...

opširnije

Буди пажљив и сналажљив

Ученици шестог разреда, Анђелија Милутиновић и Јанко Вучинић, учествовали су у квизу знања "Буди пажљив и сналажљив", одржан у Центру за културу и образовање Раковица, 17.10.2023. године у пратњи наставнице Технике и технологије, Драгане Шакић. Учеснике такмичења...

opširnije

Треба вам помоћ?

Контактирате нас

Запратите нас