Наша школа је 28. 4. 2023. године обележила 38 година рада. 

}

09 маја, 2023

v

ОШ „БРАНКО ЋОПИЋ“

Свечана приредба је започела премијерним извођењем Химне школе за коју је текст написала наставница Милица Бијелић, компоновао је наставник Стефан Симоновић, а аранжман урадио специјални педагог школе Дамњан Тадић.
Након тога, уследило је краће обраћање директорке школе Маријане Милојевић која је истакла да је њена жеља да се настави са добром наставном праксом,да се заједничким напорима чува углед школе, достојанство наставничког звања, да се настави и побољша сарадња са локалном заједницом применом савремених образовних метода развоја критичког мишљења и принципа демократског друштва. 
У наставку програма ученици које су припремале наставница Милица Бијелић и наставница Биљана Раичевић су извели делове посвећене Бранку Ћопићу. 
Духовите епизоде из пишчевог детињства је говорио Вук Хаџисалиховић 6/3, а стихове „Песме ђака првака“ говорио је Коста Михајловић 5/2. Потом је Соња Ристић5/2 извела на виолини Ћопићеву омиљену композицију “ Марш на Дрину“. 
Хор млађих разреда под руководством наставника Стефана Симоновића отпевао је песму „Деца су украс света“, а одмах након тога су  ученици 1/3, 2/1 и 2/3 плесали уз песму „Месечина“ Боре Дугића. Припремале су их учитељице Драгана Мирковић и Невена Новковић.
Специјални педагог Дамњан Тадић је са поносом представио радове наших ученика и поменуо колико је важно да не заборавимо да су сви ученици у нашој школи једнаки. 
Уз песму „За милион година“ хора старијих разреда и наставника Стефана, емитована је презентација са најуспешнијим ученицима наше школе који су постигли успехе на градским такмичењима и такмичењима вишег ранга. 
На крају су се ритмичком гимнастиком представиле ученице чији су ментори Наташа и Синиша Спасојевић, а све су увеселили и чланови КУД „Лазар Хребељановић“.
Водитељи програма били су Вања Грковић и Огњен Михајловић из 7/4.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Повезане вести

 Наше “ џудо чудо „

Ученица наше школе Уна Миодраг 6/3 је у џудоу током сезоне 2022/2023 постигла велики успех : ТРОФЕЈ БЕОГРАДА 2023 - 25.03.2023. - БРОНЗАНА МЕДАЉА РЕГИОНАЛНО ШКОЛСКО ПРВЕНСТВО БЕОГРАД 04.04.2023 -БРОНЗАНА МЕДАЉА ШКОЛСКО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ УЧЕНИКА ОСНОВИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА...

opširnije

Шта знаш о Црвеном крсту

Градско финално такмичење из Црвеног крста за ученике четвртог разреда,,Шта знаш о Црвеном крсту" одржано је у Боговађи 30.5.2023.године.Наши ученици су освојили...

opširnije

НАГРАДА И ПОХВАЛА НАШИМ ПЕСНИЦИМА  НА МЕЂУНАРОДНОМ КОНКУРСУ „КРАЉЕВСТВО БИЈЕЛИХ РАДА“

На овогодишњем међународном конкурсу "Краљевство белих рада" у Бијелом Пољу у организацији НВО "Стихом говорим", у категорији до петог разреда, наша ученица Анђелија Милутиновић 5/2 освојила је трећу награду за песму "Кишна ноћ", а у категорији до деветог разреда,...

opširnije

LIKOVNI KONKURS,, KRV ŽIVOT ZNAČI “ 

Nagradjeni učenici naše škole koji su učestvovali u likovnom konkursu ,, Krv život znači '' u organizaciji Crvenog krsta Rakovica prisustvovali su dodeli nagrada 24.05.2023. godine. To su: -Dunja Radulović 4-4, učiteljica Danka Tanasijević -Nikolina Popović 4-4,...

opširnije

Треба вам помоћ?

Контактирате нас

Запратите нас