Наша школа је 28. 4. 2023. године обележила 38 година рада. 

}

мај 09, 2023

v

ОШ „БРАНКО ЋОПИЋ“

Свечана приредба је започела премијерним извођењем Химне школе за коју је текст написала наставница Милица Бијелић, компоновао је наставник Стефан Симоновић, а аранжман урадио специјални педагог школе Дамњан Тадић.
Након тога, уследило је краће обраћање директорке школе Маријане Милојевић која је истакла да је њена жеља да се настави са добром наставном праксом,да се заједничким напорима чува углед школе, достојанство наставничког звања, да се настави и побољша сарадња са локалном заједницом применом савремених образовних метода развоја критичког мишљења и принципа демократског друштва. 
У наставку програма ученици које су припремале наставница Милица Бијелић и наставница Биљана Раичевић су извели делове посвећене Бранку Ћопићу. 
Духовите епизоде из пишчевог детињства је говорио Вук Хаџисалиховић 6/3, а стихове „Песме ђака првака“ говорио је Коста Михајловић 5/2. Потом је Соња Ристић5/2 извела на виолини Ћопићеву омиљену композицију “ Марш на Дрину“. 
Хор млађих разреда под руководством наставника Стефана Симоновића отпевао је песму „Деца су украс света“, а одмах након тога су  ученици 1/3, 2/1 и 2/3 плесали уз песму „Месечина“ Боре Дугића. Припремале су их учитељице Драгана Мирковић и Невена Новковић.
Специјални педагог Дамњан Тадић је са поносом представио радове наших ученика и поменуо колико је важно да не заборавимо да су сви ученици у нашој школи једнаки. 
Уз песму „За милион година“ хора старијих разреда и наставника Стефана, емитована је презентација са најуспешнијим ученицима наше школе који су постигли успехе на градским такмичењима и такмичењима вишег ранга. 
На крају су се ритмичком гимнастиком представиле ученице чији су ментори Наташа и Синиша Спасојевић, а све су увеселили и чланови КУД „Лазар Хребељановић“.
Водитељи програма били су Вања Грковић и Огњен Михајловић из 7/4.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Повезане вести

Конкурс ,,Крв живот значи“

Наши ученици су учествовали ликовним и литерарним радовима на конкурсу,,Крв живот значи" у организацији Црвеног крста Раковице.Награђени ученици су данас примили награде у просторијама Црвеног крста. Ликовни радови- Петар Којић, 1/1, учитељица Данка Танасијевић Ања...

opširnije

ВРЕДНОСТИ И ВРЛИНЕ КАО ЖИВОТНИ КОМПАС I / II  -слободна наставна активност 

Према Смерницама Министарства просвете , од наредне школске 2024 / 2025. године ученици 5. разреда ће имати као један од избора   слободну наставну активност ВРЕДНОСТИ И ВРЛИНЕ КАО ЖИВОТНИ КОМПАС I , а ученици 8.разреда слободну наставну активност ВРЕДНОСТИ И ВРЛИНЕ...

opširnije

Посета МШ „Радоје Дакић“

Стручна посета 25.04.2024. обележен је Дан девојчица у ИКТ у организацији МШ "Радоје Дакић". Представници наше школе, наставница технике и технологије Виолета Чедић са ученицама Милицом Милановић, Петром Перенић, Хеленом Зарић, Ланом Комненић и Андреом Станковић...

opširnije

„Љубав није само реч“

На овогодишњем конкурсу „Љубав није само реч" КЦ Младост из Футога, наш ученик Коста Чулић 8/1 освојио је треће место за своју прелепу песму „Сјај њене љубави". Представљамо вам је, а нашем драгом поети желимо живот испуњен љубављу и лепим...

opširnije

„Дјечје царство“

На регионалном фестивалу поезије за децу „Дјечје царство", које је одржано у Бања Луци 19. 4. 2024. године, наш ученик Никола Шорак 7/1 освојио је треће место.  Честитамо Николи на освојеној награди као и његовој менторки, професору српског језика и књижевности...

opširnije

Треба вам помоћ?

Контактирате нас

Запратите нас