Снимање спота за школску химну

У понедељак 05.11.2018 у просторијама школе ученици су имали снимање и фотографисање за потребе школског сајта, као и видео спота школске химне у извођењу “Магичног хора”.

За фотографисање су били задужени директорка школе Снежана Китановић и дефектолог Дамњан Тадић.

Школску химну је компоновао и писао председник Савета родитеља Божидар Парезановић, а за саму реализацију песме био је задужен “Магични хор” школе. Аудио и видео монтажу спота урадио је дефектолог Дамњан Тадић.

Захваљујемо се ученицима, родитељима и наставницима који су учествовали у пројекту и помогли да заједничким снагама створимо школску химну!

Новинарски извештај о овом догађају нам је написао и Божидар Љумовић из 7/1:

Магични хор школе „Бранко Ћопић“

Много је дешавања културних, али мислим да Магични хор наше школе заслужује посебну пажњу. Присуствовао сам снимању спота за химну школе Бранко Ћопић и давно нисам доживео такву емоцију. Гитариста Божа је тако свирао да су се тонови разливали, спајајући се са дечјим гласовима. Гледајући их, био сам срећан и поносан што сам део те приче и што су та деца из наше школе.

Мислим да ћу и даље, када год будем могао, присуствовати њиховом окупљању, како бих уживао у звуцима те чаролије, а не само као новинар.

Текст написао: Божидар Љумовић VII/1

На овом линку можете погледати видео спот:

[foogallery id=”3392″]