Донација фудбалских лопти

Данас је нашој школи Пословна лига 7 донирала фудбалске лопте у циљу промоције фудбала, али и друштвено одговорног понашања.
Том приликом је њихов представник и члан организационог одбора, Драган Самарџић рекао:
” Желимо да Пословна лига 7 буде прилика да појединци и компаније заједничким снагама дају свој допринос хуманитарним акцијама које ће подразумевати различите облике донација и то школама, болницама, различитим установама и институцијама или пак појединцима, које учесници Лиге буду предложили или препознали потребу да им се на одређени начин помогне. Поред више различитих хуманитарних акција које смо спровели, једна од њих је и донација фудбалских лопти Основним школама под слоганом “Буди храбар и играј фудбал”.
Циљ нам је да ширењем информације о постојању и карактеру Пословне лиге 7, привучемо што већи број компанија, које би се прикључиле такмичењу, али и хуманитарним донацијама. Верујемо да ће све оне компаније које имају свест о друштвено одговорном пословању, препознати наш позив и укључити се да кроз забаву и популаризацију фудбала заједнички остваримо и онај далеко важнији циљ, а то је помоћ и подршку тамо где је она најпотребнија.”

Захваљујемо се удружењу Пословна лига 7 и надамо се да ћемо кроз успех наших ученика на такмичењима оправдати њихово поверење које су указали нашој школи дарујући ове лопте.